Un bărbat din județul Bihor a murit după ce un zid al locuinţei s-a prăbuşit peste el. Omul își renova casa

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Bihor, a murit după ce un zid al locuinţei sale s-a prăbuşit peste el, în timp ce făcea lucrări de renovare. Bărbatul a fost scos de sub peretele căzut de către pompieri, însă manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor au anunţat că, în noaptea de miercuri spre joi, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia echipajelor specializate ale ISU în localitatea Spinuş, unde un bărbat a fost prins sub un perete care s-a prăbuşit peste el, în timp ce făcea lucrări de renovare la propria locuinţă.

Pentru salvarea victimei au fost mobilizate de urgenţă echipajele Gărzii de de Pompieri Sălard cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă de tip B2 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Ajunşi la adresa indicată de apelant, pompierii militari au ridicat peretele şi au evacuat bărbatul, procedând la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei aflate în stop cardio-respirator. Din nefericire, în pofida manevrelor executate de forţele de intervenţie, bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la faţa locului declarând decesul acestuia", au transmis reprezentanţii ISU Bihor.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri