Antena Căutare

Bilantul ploilor de noaptea trecuta: Doua localitati acoperite de ape si mai multe apartamente inundate

Sute de oameni n-au avut liniste noaptea trecuta din cauza ploilor abundente. O localitate din judetul Brasov a fost completa acoperita de ape dupa ce raul care trece prin zona a iesit din matca in urma unei ploai torentiale. Nu au scapat de furia apei nici localnicii din comuna vranceana Maicanesti si din Zalau.

Desi a plouat doar o ora si jumatate, a fost suficient pentru ca raul din zona localitatii brasovene Hoghiz sa inunde strazile si gospodariile din zona. Pompierii au intervenit cu o autospeciala si doua motopompe, dar oamenii nu au reusit sa salveze nimic din calea puhoaielor.

In judetul Vrancea, localnicii din comuna Maicanesti au intarit cu saci de nisip digurile de pe marginea raului Ramnicu Sarat pentru a preveni o situatie similara. Pompierii au ajutat si ei la consolidarea digurilor in zonele cu infiltratii minore.

Locatarii unui bloc din Zalau nu s-au putut nici ei odihni azi noapte pentru ca o ploaie le-a inundat locuintele. Deoarece se lucreaza la acoperisul blocului, apa a intrat cu usurinta apartamentele oamenilor.

Codul Portocaliu de inundatii a fost prelungit. Patru rauri sunt vizate... VIDEO! Tepe pentru chiriasi! Pretindeau ca inchiriau apartamente, dar fugeau cu banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x