Antena Căutare

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 50 de morţi. Vlăduț Roberto Andy s-a stins într-un spital din Marea Britanie, chiar de ziua lui

Incendiul din clubul "Colectiv", din 30 octombrie, continuă să ia vieţi. Numărul celor morţi a ajuns la 50

Incendiul din clubul "Colectiv", din 30 octombrie, continuă să ia vieţi. Numărul celor morţi a ajuns la 50

UPDATE 8:10 Numărul morţilor a ajuns la 50, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Marea Britanie, a decedat în această dimineaţă. Este vorba despre Vlăduţ Roberto Andy, un tânăr de 19 ani.

Vlăduț Roberto Andy

Numărul morților a ajuns la 50! LISTA PERSOANELOR DECEDATE PÂNĂ ACUM! DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

MARŢI!

UPDATE 23:30 Încă o victimă a incendiului și-a pierdut viața în seara aceasta. Numărul crește din ce în ce mai mult. bilanțul tragediei a ajuns la 49 de morți.

UPDATE 9:10 Unul dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv a murit marţi, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 48.

Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham.

Tudor Golu, ultimul decedat dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.
_______________________________________________

LUNI!

UPDATE 19:50 Bilanţul victimelor din clubul Colectiv creşte. În această seară, încă o victimă, un bărbat, s-a stins, la Spitalul de Arsi. Numărul morţilor în incendiu se ridică astfel la 47.

UPDATE 10:50 Încă o persoană a murit în urma incendiului din Club Colectiv. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei. Aceasta era internată într-un spital din Israel.

A fost un weekend negru pentru victimele tragediei naţionale din clubul Colectiv. În doar două zile, 13 persoane rănite în incendiu au încetat din viaţă. 10 dintre ele în spitalele din Bucureşti şi alte 3 în timpul transferurilor la spitale din străinătate.

Bilanțul victimelor de la Colectiv a ajuns la 49! Un pacient a murit în Marea Britanie!... Povestea Elenei Niţu, tânăra care s-a stins într-un spital din Liverpool! Avea doar 18 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x