Antena Căutare

Bistrita: Un barbat a vrut sa se arunce de pe cupola bisericii, pentru ca l-a parasit iubita

Dragostea sau obsesia ii impinge pe oameni la gesturi extreme. Un barbat din Bistrita, de exemplu, s-a urcat astazi pe cupola unei biserci, spunand ca vrea sa se sinucida. Iubita amenintase ca il paraseste dupa ce omul ar fi batut-o de mai multe ori.

Era aproape 6 dimineata cand barbatul a fost zarit pe cupola bisericii. In zadar au incercat politistii sa il convinga sa revina cu picioarele pe pamant. Nicio metoda nu a functionat.

Problema protestatarului matinal era chiar iubita sa. El era gelos si violent din cale-afara, iar ea, satula si dornica sa isi vada de viata.

"Si ieri seara m-ai batut. Si joi seara m-ai batut. Si in 2010 m-ai batut. Eu am 48 de ani. Nu mai pot sa rabd. Tu stii foarte bine ca sunt bolnava", i-a spus femeia.

Dar omului nici ca i-a pasat. Asa ca politistii au continuat negocierile. Dupa cinci ore, pana la urma, minunea s-a intamplat.

Barbatul a scapat doar cu un avertisment pentru tulburarea linistii publice.

FOTO: Intact Images

Aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Chimie... Un incendiu de vegetatie a intrerupt circulatia pe autostrada Bucuresti-Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x