Căutare Live

Bistrita: Romani pacaliti cu locuri de munca in strainatate

Incantati de obtinerea unui loc de munca in strainatate, multi romani pica prada escrocilor.

Teapa locurilor de munca se muta pe internet. Sute de persoane din Bistrita au ramas cu ochii in soare si buzunarele goale dupa ce firma care ar fi trebuit sa-i duca la munca peste hotare le-a luat banii si i-a lasat fara contracte. Mai mult, patronii sunt acum de negasit.

Anunturile de angajare au fost postate pe site-urile de specialitate si tuturor persoanelor li s-au dat garantii din partea reprezentantilor firmei ca vor fi in autocar la data programata pentru plecare.

Oamenii spera in continuare sa dea de patron si sa isi recupereze banii.Tot mai multi romani vor cetatenie maghiara... Avocatul retinut in dosarul ANAF: Milionul de euro trebuia sa ajunga la Blejnar...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri