Antena Căutare

Bistrita: Tanar la costum, filmat in timp ce fura produse alimentare dintr-un magazin

Un bistritean s-a gandit sa-si faca niste cumparaturi mai pe furis. Tanarul a avut grija si la aspect. S-a imbracat la costum si a intrat in magazin, apoi si-a indesat pe sub palton salam, icre si cascaval prin buzunarele de la pantaloni. Totul a fost inregistrat pe camerele de supraveghere.

Tanarul cochet intra fara sa starneasca nicio suspiciune in magazin. Isi ia un cos si incepe sa observe imprejurimile. A mai fost aici si stie exact unde trebuie sa ajunga: la raionul de alimente. Se gandeste ce sa manance: icre sau salata. Si totusi s-a gandit ca nu-i ajunge cascavalul. Mai un salam, mai un cascaval, mai o pulpa de pui, iar la desert o ciocolata. Dar omul se si respecta. Asa ca strecoara pe sub palton si un parfum.

Una dintre vanzatoare a anuntat furtul dupa ce a observat disparitia spray-ului. Proprietarul magazinului a depus plangere, iar acum politistii sunt in cautarea hotului cochet. Risca intre pana la 15 ani de inchisoare cand va fi prins.

Jaf la Ministerul Sanatatii: Sumele incasate din taxa de claw-back nu au fost inregistrate in contabilitate. Caz ancheta... Update: Cine e asistentul lui Botezatu, omul care ar fi intermediat vanzarea picturilor furate in Jaful Secolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x