Căutare Live

Bistriţa-Năsăud: Bărbat amendat cu 5.000 de lei, după un apel fals la 112 unde a anunţat că s-a întors din Italia şi are simptome de infecţie cu coronavirus

Amendă de 5.000 de lei pentru un bărbat din Bistriţa-Năsăud care a sunat la 112, furnizând o identitate falsă şi anunţând că are 60 de ani şi că prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu, după ce s-a întors din Italia.

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani, din localitatea Crainimat, afirma că e întors din nordul Italiei şi prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu.

"Un Echipaj B2 din Substaţia Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecţie adecvate (echipament complet de protecţie biologică). La faţa locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliţiei”, se arată în comunicat. Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu 5.000 de lei.

Prefectura Bistriţa-Năsăud face un apel la cetăţeni să sune cu responsabilitate la numărul unic de urgenţe 112, iar în momentul în care este apelat acest număr şi există simptome, cei care apelează să ofere în momentul apelului detalii legate de acestea, precum şi dacă a călătorit într-o ţară străină, specificând locaţia.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Acum FIX un an, am fost avertizați: ”Va urma o pandemie de gripă!” Sorina Pintea: ”Am recepționat avertismentul!” N-am f...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri