Live acumFilm: A fost odata un print
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Bistriţa-Năsăud: Trei bombe de aviaţie, de 50 de kilograme fiecare, găsite la piciorul unui pod de cale ferată

Trei bombe de aviaţie, de aproximativ 50 de kilograme fiecare, au fost găsite, miercuri, la piciorul unui pod de cale ferată din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Trei bombe de aviaţie, de aproximativ 50 de kilograme fiecare, au fost găsite, miercuri, la piciorul unui pod de cale ferată din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii Bistriţa-Năsăud, la piciorul unui pod de cale ferată, peste râul Someşul Mare, au fost descoperite, miercuri, trei bombe de aviaţie, de aproximativ 50 de kilograme fiecare.

În momentul de faţă, echipa pirotehnică a ISU Bistriţa Năsăud lucrează pentru cercetarea zonei în vederea identificarii altor posibile elemente de muniţie.

“Din momentul identificării elementelor de muniţie, toate lucrările la podul CFR au fost oprite, fiind solicitat sprijin de specialitate prin numărul unic de urgenţă 112. Pentru siguranţa participanţilor la traficul feroviar, în momentul în care bombele de aviaţie vor fi ridicate de către specialiştii pirotehnisti, circulaţia feroviară va fi oprită”, au precizat reprezentanţii ISU.

Echipaje de jandarmi şi poliţie vor asigura măsurile specifice de izolare a zonei.

Cele trei bombe de aviaţie vor fi distruse in apropierea locului unde au fost găsite.

De asemenea, populaţia din Brăniştea a fost informată de către autorităţile publice locale despre faptul că distrugerea elementelor va avea loc pe raza localităţii.

Sursa : news.ro

Recomandari