Antena Căutare

Black Friday 2018 Altex. Cât costă un Samsung Galaxy S9

Black Friday 2018. Altex dă startul la Black Friday cu reduceri de 70%. Black Friday Altex 2018 poartă numele de Blec Fraidei. Pentru ca românii să se bucure de produsele dorite la cel mai mic preț, la Altex va fi o lună de zile de reduceri, în anul centenarului

Black Friday 2018 Altex. Cât costă un Samsung Galaxy S9
Black Friday | samsung.com

Black Friday este ziua cunoscută ca fiind Ziua Reducerilor Masive pentru o gamă variată de produse. Acest eveniment a fost adoptat și de români începând cu anul 2011 când eMAG a introdus această zi preluând-o de la americani. Nu doar că a înregistrat un succes nemaibănuit, dar a reușit să îi mulțumească pe românii care au comandat online mii de produse la prețuri mici.

Mulți cumpărători economisesc tot anul pentru această zi, întâlnind reduceri de până la 50-70% sau chiar 80%. Trebuie să știți că aceste reduceri nu se aplică doar pentru electrocasnice și gadget-uri, ci și pentru haine, jucării, cărți, mobilă, anvelope, articole sportive, cosmetice și multe altele.

Cumpărăturile în mediul online au înregistrat un succes neașteptat. Numărul românilor care au făcut cumpărături online măcar o dată a ajuns la 8,28 milioane de persoane. Mulți comercianți aleg mediul online care, nu doar că a devenit un generator de business-uri, dar îi ajută pe mulți dintre aceștia să își crească afacerea.

Anul acesta Altex va oferi o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Acest retailer își va întâmpina clienții cu unele dintre cele mai dorite produse ale anului la prețuri accesibile. Reducerile la electrocasnice vor atinge chiar și 70%. Produsele vor fi disponibile atât online cât și în magazinele lor. Dintre toate produsele ce vor fi la reduceri, fiecare client are produsele sale preferate. Printre cele mai dorite electronice se află Samsung Galaxy S9.

În prag de Black Friday, telefonul are o reducere de 500 lei și costă astăzi 2.499 lei. Când va începe BLEC FRAIDEI, perioadă de reduceri între 1 noiembrie - 5 decembrie 2018, atunci este posibil ca reducerea să fie mai mare. Dacă vrei să mai prinzi acest produs în stoc, trebuie să fi pregătit. Salvează-ți datele de livrare și plată pe site-ul oficial Altex pentru a da un simplu click în dimineața de 1 noiembrie ca să comanzi telefonul mult dorit.

Sursă foto: samsung.com

Lovitură cruntă pentru absolvenții de liceu! Motivul pentru care ar putea să rămână fără ajutorul de șomaj... Alocatie de hrană pentru bolnavi 2018. Cât se majorează de la 1 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x