Antena Căutare

Black Friday 2018. Ce vor românii să cumpere de Black Friday

Black Friday 2018. Ce vor românii să cumpere de Black Friday

Black Friday 2018. Ce vor românii să cumpere de Black Friday
Black Friday | pixabay.com

Mulți români au economisit câteva luni bune în așteptarea zilei de Black Friday, dorind să îți înlocuiască electrocasnicele vechi sau stricate cu unele noi. Cei mai economi au păstrate diverse sume în așteptarea zilei de 16 noiembrie și celei de 23 noiembrie pentru a găsi produse precum haine, cosmetice, bijuterii, parfumuri, telefoane, laptopuri, cărți, anvelope, centrale termice, etc. la reduceri.

Astfel, dacă în dimineața zilei de 16 noiembrie aceștia vor fi suficienți de rapizi și vor ajunge la magazine sau vor da primii click pe site-urile magazinelor online, vor reuși să achiziționeze produsele mult dorite. Un studiu realizat de Kantar Millward Brown în România arată că majoritatea românilor doresc să cumpere:

- telefoane

- televizoare

- electrocasnice

- produse de fashion

Acest mare eveniment al ofertelor și reducerilor au adus comercianților de-a lungul anilor vânzări record. Ei au oferit clienților sute de mii sau chiar milioane de produse la reduceri de Black Friday. Reducerile de până la 50-70% sau chiar 80% i-au atras pe clienții doritori ce și-au achiziționat produsele imediat.

Pentru cumpărăturile de Black Friday, românii aleg de obicei produse atât din retailul tradițional, dar și de pe site-urile magazinelor online. Atunci când au fost întrebați de unde ar cumpără produse de Black Friday, primele 5 magazine din răspunsurile românilor au fost eMAG, Altex, Flanco, Carrefour și Media Galaxy.

Așadar, trebuie să te pregătești pentru marele eveniment de shopping, având deja lista de cumpărături la îndemână și datele de livrare și plată deja completate pe site. Găsește cele mai avantajoase reduceri și fii primul care comanda produsele.

Sursă foto: pixabay.com

Maria Ghiorghiu lansează o nouă profeție șocantă: ”Vor MURI MILIOANE de OAMENI!”... Lovitură pentru sute de mii de români: Ar putea pierde ajutorul social. Legea a intrat în vigoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x