Antena Căutare

Black Friday 2018. Creșteri record pentru comerțul online din România

Black Friday 2018. Creșteri record pentru comerțul online din România

Black Friday 2018. Creșteri record pentru comerțul online din România
Black Friday | pixabay.com

Black Friday este ziua cunoscută ca fiind Ziua Reducerilor Masive pentru o gamă variată de produse. Acest eveniment a fost adaptat și de români începând cu anul 2011 când eMAG a introdus această zi preluând-o de la americani. Nu doar că a înregistrat un succes nemaibănuit, dar a reușit să îi mulțumească pe românii care au comandat online mii de produse la prețuri mici.

Mulți cumpărători economisesc tot anul pentru această zi, întâlnind reduceri de până la 50-70% sau chiar 80%. Trebuie să știți că aceste reduceri nu se aplică doar pentru electrocasnice și gadget-uri, ci și pentru haine, jucării, cărți, mobilă, anvelope, articole sportive, cosmetice și multe altele.

Cumpărăturile în mediul online au înregistrat un succes neașteptat. Numărul românilor care au făcut cumpărături online măcar o dată a ajuns la 8,28 milioane de persoane. Mulți comercianți aleg mediul online care, nu doar că a devenit un generator de business-uri, dar îi ajută pe mulți dintre aceștia să își crească afacerea.

Statisticile arată că numărul magazinelor online s-a dublat din 2017 și până în prezent, ajungând la 14.000. Studiul Kantar Millward Brown arată că din 2018 shopping-ul de pe dispozitive mobile a crescut la 57,3%, fiind într-o continuă creștere. E-commerce-ul aduce multe beneficii atât comercianților cât și cumpărătorilor. Printre acestea se numără:

  • Posibilitatea mai multor variante de livrare
  • Raportul mai bun calitate-preț
  • Varietatea mare de brand-uri și produse disponibile
  • Acces rapid la cele mai noi produse apărute pe piață
  • Acces la recenziile altor cumpărători
  • Posibilitatea de retur gratuit
  • Varietatea metodelor de plată

Tot ce trebuie să știi este că e bine să începi să te pregătești încă de la jumătatea lunii noiembrie, fiind cu ochii pe site-urile magazinelor online preferate. Fii printre primii care vede reducerile la articolele preferate și achiziționează-le înainte de lichidarea stocului.

Sursă foto: pixabay.com

Sursă informare: armo.org.ro - Asociația Română a Magazinelor Online

ANAF a făcut ANUNȚUL! „În mod gratuit, contribuabilii vor avea la dispoziție...”... OM AL LEGII fără lege! S-a urcat beat la volan și a produs un accident. Ce a făcut polițistul când a fost reținut de col...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x