Antena Căutare

Black Friday 2018 eMAG. Motivul pentru care retailerul dă startul mai devreme

Black Friday 2018 eMAG. Motivul pentru care retailerul dă startul mai devreme

Black Friday 2018 eMAG. Motivul pentru care retailerul dă startul mai devreme
Black Friday | emag.ro

Black Friday există în România datorită celor de la eMAG care au adus acest trend de shopping la noi în țară în 2011. O dată cu ei și Flanco a implementat reduceri pentru produsele lor în noiembrie.

În 2018, eMAG dă startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2018 deoarece intenția lor este să livreze toate coletele în țară până la începutul vacanței 30 noiembrie – 1 decembrie. De aceea, trebuie să fi pe fază și în dimineața zilei de 16 să îți începi cumpărăturile pentru a fi sigur că mai găsești produsele dorite pe stoc. Toți românii vor sta cu ochii pe magazinul eMAG pentru a afla cât mai repede despre reducerile uriașe.

Iulian Stanciu, șeful eMAG, spune că aproape 13.000 de retaileri vând acum prin intermediul eMAG, inclusiv PC Garage și Fashion Days, și că anul acesta clienți se vor putea bucura de peste 3,15 milioane de produse la cele mai mari reduceri care pot depăși, pentru prima dată, peste 1 miliard de euro.

Echipa eMAG te va încânta cu sute de oferte avantajoase și reduceri multiple. Important este să accesezi site-ul lor în dimineața de Black Friday și să începi cumpărăturile.

Sursă foto: emag.ro

Calendar Bacalaureat 2019. Calendar Bac complet 2019, anunțat de Edu.ro... Scandal ca la ușa CORTULUI, în faţa unei BISERICI din Sighetu Marmaţiei! „Plecaţi acasă, mă, că nu faceţi slujbă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x