Antena Căutare

Black Friday 2018 la eMag îți aduce reduceri wow la Diamante și Bijuterii de lux

Black Friday 2018 la eMag îți aduce reduceri wow la Diamante și Bijuterii de lux. Peste 3 miloane de produse vom găsi la eMAG de Black Friday. În categoria Produselor Speciale,care transmit o poveste, se află Diamantele și Bijuteriile de lux. Pe eMAG, vom găsi de Black Friday, Bijuteriile Teilor

Black Friday 2018 la eMag îți aduce reduceri wow la Diamante și Bijuterii de lux Galerie
Black Friday | creativeclass.ro

Black Friday la eMAG nu înseamnă doar reduceri colosale la electronice și electrocasnice, ci și reduceri la bijuterii. Ziua de 16 noiembrie 2018 pregătelte o serie de surprize inedite pentru cumpărători. Pentru a fi cât mai eficient și a putea cumpăra produsele dorite înainte de lichidarea stocului, este indicat să te trezești devreme, înainte de ora 07:00. Astfel, vei avea mai multe șanse să dai click pe produsul preferat înaintea altui român nerăbdător să facă cumpărături de Black Friday.

eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, va lista 3 milioane de produse la reducere anul acesta cu ocazia evenimentului Black Friday 2018, cu 50% mai mult fata de anul 2017. În 2018, valoarea reducerilor ridicandu-se la 220 de milioane de lei. De asemenea, in campania de anul acesta de Black Friday vor participa 6.000 de seleri din MarketPlace-ul eMAG, printre care și Teilor.

Anul acesta, eMAG va oferi produse la reduceri din cele de la Teilor, bijuterii prețioase cu diamante. Personajul campaniei Teilor Pure Diamonds este Catrinel Menghia. Bijuteriile exuberante Teilor pun în valoare feminitatea, puterea și senzualitatea unei femei. De aceea, aceste bijuterii sunt cadoul ideal, în special acum când se apropie Sfântul Andrei și sărbătorile de iarnă. Diamantele bijuteriilor făurite cu drag de Teilor sintetizează eleganța și frumusețea feminină.

Cuplul Adela și Radu Vâlcan subliniază această idee prin povestea lor inedită în care o bijuterie de la Teilor a jucat un rol foarte important. Inelul cu diamante de la Teilor l-a ajutat pe Radu să adreseze cea mai importantă întrebare iubitei sale care acum îi este soție și cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cumpără și tu bijuteriile potrivite pentru cei dragi la reduceri de Black Friday și vei reuși să impresionezi prin eleganța și stilul aparte de a alege cadouri.

Sursă foto: iqads.ro, creativeclass.ro

Vagoanele de metrou se dezinfectează?Metrorex ne oferă răspunsul la întrebarea pe care ne-o punem zilnic... Posturi vacante în învățământ 2018. Modificări la concursurile posturilor didactice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x