Antena Căutare

Black Friday 2018. Numărul magazinelor online s-a dublat în 2018 față de 2017

Black Friday 2018. Numărul magazinelor online s-a dublat în 2018 față de 2017

Black Friday 2018. Numărul magazinelor online s-a dublat în 2018 față de 2017
Black Friday | pixabay.com

Fenomenul care va lua cu asalt toți comercianții și rafturile acestora este aproape. Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday 2018 și românii deja își plănuiesc lista de cumpărături. La noi în țară există 87 de magazine care reduc prețurile produselor lor în pragul evenimentului de shopping Black Friday.

Black Friday a apărut la noi în țară prin intermediul celor de la eMAG în 2011 și de atunci, în fiecare an, această zi de vineri aduce vânzări record pentru mulți comercianți. Mai mult decât atât, Vinerea Neagră i-a determinat pe români să facă și mai multe cumpărături online, sporind numărul de utilizatori care aleg un coș de cumpărături virtual în locul celuia din supermarket.

Statisticile arată că 8,28 milioane de români au făcut cel puțin o dată cumpărături online. Țara noastră depășește alte țări din Europa precum Bulgaria, Croația, Portugalia, Grecia și Italia la acest capitol. Pentru mulți comercianți, extinderea în mediul online reprezintă o oportunitate de menținere a afacerii. În 2018, numărul magazinelor online din România s-a dublat, crescând de la 7.000 la 14.000 de magazine în prezent.

Estimările specialiștilor indică faptul că în 2019 numărul magazinelor online poate crește cu aproximativ 7%. Prin urmare, se așteaptă ca numărul de magazine să crească până la 15.000. Magazinele online ce prezintă un potențial de creștere ridicat sunt:

-home & deco

-jucării

-fashion

-casă și grădină

-produse pentru copii

Nu rata șansa de a comanda produsele dorite pe 16 si 23 noiembrie 2018 înainte ca stocurile să se epuizeze. Pentru a evita acest lucru, îți poți completa și salva din timp datele de livrare și plată pentru a economisi timp. Focusează-te să cumperi și cheltui înțelept, cumpărând doar produsele necesare.

Sursă foto: pixabay.com

Sursă informare: armo.org.ro - Asociația Română a Magazinelor Online

Lovitură pentru sute de mii de români: Ar putea pierde ajutorul social. Legea a intrat în vigoare!... Imagini dramatice pe o șosea din Dolj! Patru victime, printre care şi un copil de trei ani, în urma impactului violent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x