Antena Căutare

Black Friday 2018. Recomandări pentru a obține cele mai bune reduceri

Black Friday 2018. Recomandări pentru a obține cele mai bune reduceri. Iată cum poți face cumpărături eficient de Black Friday

Black Friday 2018. Recomandări pentru a obține cele mai bune reduceri
Black Friday 2018 | pricespy.co.nz

Black Friday 2018 se apropie cu pași repezi și cu toții ne dorim să reușim în sfârșit să ne achiziționăm lucrurile mult visate. Pentru a avea succes la cumpărăturile de Black Friday, nu doar că trebuie să fim atenți la reduceri, ci și să încercăm să fim printre primii care le descoperă. Unui produs de calitate la care multă lume speră s-ar putea să i se termine stocul destul de rapid. De aceea ai nevoie de niște tehnici pe care să le pui în practică în Vinerea Neagră.

Cum a început Black Friday

Acest mare eveniment, Black Friday, a ajuns în România datorită celor de la eMAG. Aceștia l-au introdus pentru prima dată în 2011. Tipul acesta de eveniment este preluat din SUA. Dacă acolo data este relativ fixă, în România lucrurile stau altfel. Data diferă de la un comerciant la altul. Unii dintre ei dau startul reducerilor mai devreme sau prelungesc perioada de reduceri de-a lungul mai multor săptămâni.

Ai grijă la tentațiile de Black Friday

Chiar dacă, atunci când vezi reducerile uriașe, s-ar putea să fi tentat să cheltui mai mult, ar trebui să te axezi doar pe produsele de care ai neapărată nevoie. În loc să ignori ce e primordial, focusează-te să găsești cele mai avantajoase reduceri la produsele necesare ție și celor dragi. După ce stabilești care sunt produsele pentru care începi vânătoarea, asigură-te că le cauți în toate magazinele de profil și găsește cele mai avantajoase prețuri.

Caută și iar caută

Nu te opri din căutări atunci când crezi că ai găsit produsul la un preț pe care ți-l poți permite. Cheia este să îl găsești la cel mai mic preț și să diminuezi costurile pe cât posibil. Cu toate acestea, nu uita de raportul calitate preț. Dacă produsul pe care ți-l dorești este extrem de ieftin, asigură-te că nu este resigilat, dacă nu îți dorești acest lucru, sau dacă nu are vreo defecțiune.

Alege varianta online

Online e întotdeauna mai simplu. Ar fi mult mai complicat să colinzi toate magazinele pentru a găsi produsul preferat. În schimb, e foarte la îndemână să accesezi diverse site-uri pentru a compara reducerile și a alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Un alt aspect important care eficientizează procesul de cumpărare este completarea datelor tale de livrare și datele cardului pentru a comanda rapid și a plăti în siguranță. La eMAG, de Black Friday poți cumpăra anumite produse și în rate. Tot ce trebuie să faci este să pregătești lista cu produse preferate și să fi foarte rapid în dimineața de 16 noiembrie.

Vânătoare contra-timp

Nu uita de faptul că timpul îți poate fi cel mai mare dușman în această situație pentru că stocurile sunt limitate. Dacă vrei să nu ratezi produsul pe care îl cauți trebuie să înveți să fi eficient și să acționezi rapid.

Toate aceste idei și sfaturi te vor ajuta să economisești și să cumperi chibzuit de Black Friday 2018, alegând produse de calitate la prețuri mici.

Sursă foto: pricespy.co.nz

Anunț îngrijorător pentru România: „Dacă situația nu se îmbunătățește, România va ajunge în pragul dezastrului!”... Un artist român a devenit celebru în întreaga lume după ce a făcut publice poze care surprind interiorul unor instrument...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x