Antena Căutare

Blejnar: Nu am luat niciun euro mita. Nu imi dau demisia!

Presedintele ANAF a declarat in aceasta dimineata ca nu intentioneaza sa-si dea demisia de la ANAF "atata timp cat contribui la identificarea unor evaziuni fiscale de 350 de milioane de euro". Seful Fiscului a mai spus ca nu a luat niciun euro mita.

Italianul a prejudiciat statul roman cu 350.000 de euro. Nu vorbim de un om de afaceri in acest caz, pentru ca oamenii de afaceri in tara asta platesc impozite, respecta institutiile statului si nu arunca pete de mizerie asupra carierei oamenilor. Nu il cunosc nici pe domnul Celestini, nici pe domnul avocat. Probabil ca sunt niste oameni care incearca sa insele. Pe mine nu m-a cautat nimeni, nu mi-a dat nimeni nimic, nu as fi primit daca mi s-ar fi oferit


Seful ANAF a mai spus ca nu a luat mita nici macar un euro.

"Astea sunt niste inventii ale unor oameni care au probleme cu justitia si apoi incearca sa-si rezolve problemele transferandu-le asupra institutiilor statului", a completat acesta.

Sorin Blejnar a anuntat ca nu isi va da demisia din functia de presedintele al ANAF, "atata timp cat contribui la identificarea unor evaziuni fiscale de 350 de milioane de euro, cat am un plan de management care include restructurare institutiei, comasarea administratiei locale si reducerea evaziunii fiscale".

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

DNA: Nu ne asteptam ca actiunea de la Vama Ploiesti sa duca la persoane cu functii inalte... Numarul cazurilor de gripa si viroze, in crestere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x