Antena Căutare

Blejnar: Presa si statul sunt de vina pentru neplata stimulentelor de la Finante

Oamenii au incercat sa discute cu seful ANAF, Sorin Blejnar. Acesta le-a spus oamenilor ca au ramas fara stimulente din cauza statului si a presei. El afirmat ca presa e responsabila pentru ca li s-au eliminat sporurile.

Seful ANAF a acuzat presa de problemele salariale ale angajatilor de la Finante.

"Dumneavoastra cei de la presa aveti parte din aceasta vina la faptul ca acesti oameni nu sunt platiti pentru ca ati spus in permanenta ca cei de la Finante au trecut mai usor peste scaderea de 25 % pentru ca primesc stimulente. Dumneavoastra sunteti parte pentru ca acesti oameni nu primesc banii, de cealalta parte sunt eu, dar eu cred ca din partea mea voi rezolva. Oamenii o sa-si primeasca bani. Acest sistem a fost prost si noi l-am corectat, dupa 20 de ani cineva a corectat acest sistem", a declarat Sorin Blejnar, seful ANAF.

"O sa se dea banii. Saptamana asta luni in plenul Camerei Deputatilor a fost aprobat amendamentul de modificare a legii 330/2009 si oug 1/2001 care dupa 20 de ani de zile reglementeaza statul si salarizarea oamenilor din aceasta institutie. Oamenii acestia vor primi mai multi bani dupa ce va aparea in Monitorul Oficial", a precizat Blejnar.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Politisti atacati cu furca la Roman... VIDEO! Bacau: Barbat lasat sa agonizeze trei ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x