Antena Căutare

Blocul operator de la Spitalul Universitar de Urgenta, inchis pentru dezinfectare

Blocul operator de la SUUB a fost inchis, luni, la cererea conducerii unitatii sanitare, dupa ce medicii i-au facut o mica interventie pacientei Alice Roxana Preda, care este in stare foarte grava de aproape o saptamana dupa ce a fost operata la Spitalul CF2. Cazurile urgente sunt trimise la Spitalul de Urgenta Floreasca, informeaza Mediafax.


Prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" Amelia Antoniu (36 de ani) si Alice Roxana Preda (35 de ani) au fost duse de la Spitalul CFR 2 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, marti noapte, in stare foarte grava, cu probleme respiratorii. Cele doua au facut soc septic in urma unor interventii chirurgicale minore la care au fost supuse in Spitalul CFR 2, administrat de Ministerul Transporturilor.

Amelia Antoniu fusese internata la Spitalul CFR 2, administrat de Ministerul Transporturilor, pentru o interventie de cauterizare de col uterin, iar Alice Roxana Preda pentru serclaj, ea avand o sarcina in evolutie in varsta de 14 saptamani.

Starea Ameliei Antoniu s-a ameliorat, ea respirand doar cu masca de oxigen, dar Alice Roxana Preda este in continuare in stare foarte grava, fiind in soc toxico-septic, a declarat, luni, Bogdan Popescu.

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca afectiunile actuale ale Ameliei Antoniu si Roxanei Preda sunt cauze ale asistentei medicale acordate la Spitalul CFR 2, in cazul uneia dintre ele fiind depistat in sange microorganismul de gram negativ - burkholderia cepacia care arata conditiile improprii ale efectuarii interventiilor.

A aterizat cu masina pe masa... Tragedie la Galati: Sinucidere la doar 25 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x