Blocuri noi și moderne pentru medicii din Galaţi! Ce categorie de medici va beneficia de locuințe și cum se pot înscrie în program

Trei blocuri vor fi în curând construite la Galaţi pentru rezidenţii Spitalului Judeţean! Majoritatea tinerilor medici abia aşteaptă să completeze cererile pentru noile apartamente care vor fi ridicate la câţiva metri de locul lor de muncă.

Se dau locuințe pentru medici de la stat! Câte locuințe sunt disponibile și cum se pot înscrie medicii pentru a beneficia de apartamente spațioase, aproape de locul de muncă

Trei blocuri vor fi în curând construite la Galaţi pentru rezidenţii Spitalului Judeţean! Majoritatea tinerilor medici abia aşteaptă să completeze cererile pentru noile apartamente care vor fi ridicate la câţiva metri de locul lor de muncă. Potrivit informațiilor oferite de autorități, chiria va fi de 10 ori mai mică decât acum.

Pentru două blocuri deja s-a încheiat contractul de finanţare, iar de trei săptămâni, muncitorii au început să lucreze pe şantier la primul bloc. Constructorii estimează că până în martie 2020 primul bloc va fi dat în folosinţă, iar celălalte două până la sfârşitul verii.

Fiecare bloc de locuinţe va avea 20 de apartamente, 10 cu două camere şi 10 cu o cameră. Apartamente sunt spațioase, astfel că un apartament cu doupă camere ajunge chiar şi la 70 de metri pătraţi, iar un apartament cu o cameră la 50 de metri pătraţi.

În plus, atât medicii rezidenţi cât şi conducerea spitalului vor beneficia şi de o parcare pentru 330 de maşini.

Ion Grecu, consilier investitii CJ Galati declară că: ,,Noi zicem că până la sfârşitul anului sperăm să ne încadrăm cu.să turnăm al doilea nivel. Se lucrează după cum vedeţi pe două segmente. Primul segment deja s-a turnat placa de bază. Deci aici va fi efectiv parcarea autoturismelor.''

Rezidenţii care vor să locuiască într-un apartament trebuie să completeze o cerere la Spitalul Judeţean din Galaţi. Până în acest moment, şase medici s-au înscris pe listă. Chiria pe care o vor plăti la început va fi una mică, în jur de 150 de lei pe lună. Investiţia se ridică la 7,5 milioane lei fără TVA.

Credit foto: ziare.com

Ultimele știri