Antena Căutare

Boala, o afacere profitabila! Terapeuti falsi promit vindecarea copiilor cu autism

Boala se poate transforma foarte usor in afacere! Asa-numiti experti profita de disperarea parintilor cu copii autisti. Le promit tratamente-minune, ba chiar vindecarea afectiunii fara leac. Iau banii luni de zile, uneori chiar ani, dar copiii raman la fel de bolnavi.

Spre exemplu, un medic le promite parintilor ca prin medicamentele homeopate, naturiste, va reda copilului functiile pierdute ale creierului.

ABA este o terapie care, spun adevaratii specialisti, chiar da rezultate peste tot in lume. Dar costa mult. In schimb, un tratament vandut ca homeopat costa mii de lei pe luna, o suta-doua, medicamentele pe baza de plante, si 150 de lei, fiecare consultatie. Rezultatul e zero, spun parintii care au incercat terapia.

Un alt doctor promite recuperarea copilului cu autism prin biorezonanta. Aproape 400 de lei costa o sedinta, iar medicul recomanda cateva lunar.

Astfel de terapii sau tratamente nu au niciun efect asupra recuperarii copiilor, spun specialistii.

Falsii terapeuti au inceput sa se inmulteasca, iar metodele lor, deloc ieftine, sunt din ce in ce mai variate.

FOTO: faces-autismsupport.org

Constructie la limita legii pe Autostrada Soarelui... Comuna mehedinteana Darvari este raiul hotilor! Politia nu ia nicio masura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x