Antena Căutare

Boc a discutat cu parlamentarii PDL despre posibilitatea revenirii salariilor in 2012

Primul ministru Boc le-a vorbit parlamentarilor PDL, la reuniunea de la Palatul Parlamentului, despre posibilitatea ca in 2012 salariile bugetarilor sa revina la nivelul de dinainte de taieri, informeaza surse din partid, citate de Mediafax.



Potrivit declaratiilor facute de ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, perspectiva privind revenirea in 2012 a salariilor bugetarilor la nivelul de dinaintea scaderii este buna, insa o decizie va fi luata in momentul definitivarii bugetului pentru anul viitor.

"Noi dorim ca aceasta diferenta sa o dam cat mai repede, precum si acea actualizare la inflatie. Este o dorinta. Noi trebuie sa tinem seama de ce se intampla pe celelalte piete, sa fim prudenti, sa asiguram consolidarea fiscala. O decizie se va lua in momentul definitivarii bugetului, perspectiva este buna", a declarat Ialomitianu.

In urma cu un an, Guvernul a decis reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 25%. Masura a fost aplicata din luna iulie. In ianuarie 2011, salariile de baza ale bugetarilor au crescut cu 15%, dar raportat la nivelul din luna octombrie 2010, si nu din luna iunie. In consecinta, salariile sunt mai mici cu 13,75% fata de luna iunie 2010, cand au fost reduse de Guvern.





Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Bacau: Un copil de 4 ani a ajuns in coma alcoolica la spital... VIDEO! Accident spectaculos in Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x