Antena Căutare

Boc, fata-n fata cu sindicalistii

Premierul Emil Boc se intalneste astazi cu sindicalistii in incercarea de a evita protestele de saptamana viitoare. 4.000 de sindicalisti, nemultumiti de taierile de salarii si de concedieri, au anuntat ca vor protesta in fata Palatului Victoria.

20.000 de oameni sunt asteptati saptamana viitoare in strada. Sindicalistii afiliati la CNSLR Fratia vin sa-si strige nemultumirile la Guvern.

Pe 23 septembrie angajatii din sanatate si educatie ies si ei in strada din cauza taierilor de salarii si a concedierilor. Vine randul sindicalistilor de la BNS care organizeaza si ei un miting de protest.

In timp ce confederatiile sindicale pun la cale planul protestelor, discutiile pe marginea legii salarizarii unice bat pasul pe loc. Sindicatele au avut o noua runda de discutii cu reprezentantii Ministerului Muncii.

O alta intalnire intre sindicalisti si reprezentantii ministerului va avea loc martea viitoare, in conditiile in care legea salarizatii unice ar trebui sa fie finalizata pana la sfarsitul acestei luni.

Sindicatele cer presedintelui sa nu promulge Legea Pensiilor... Debransatii de la caldura vor plati de 3 pana la 5 ori mai mult pentru partile comune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x