Antena Căutare

Bogdan şi Nicu au murit spulberați de un autotren, în timp ce reparau o mașină pe banda de urgență, pe A1

Bogdan Buzea şi Nicu Harai opriseră pe banda de urgență a autostrăzii A1, pentru a remedia o problemă apărută la una dintre mașinile pe care le conduceau. Fără să își dea seama ce avea să urmeze, cei doi prieteni au murit pe loc, spulberați de un autotren scăpat de sub control, la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani.

Bogdan Buzea şi Nicu Harai opriseră pe banda de urgență a autostrăzii A1, pentru a remedia o problemă apărută la una dintre mașinile pe care le conduceau. Fără să își dea seama ce avea să urmeze, cei doi prieteni au murit pe loc, spulberați de un autotren scăpat de sub control, la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani.

Nicu Harai avea 35 de ani și reușise să pună pe picioare o afacere cu mașini second-hand. Tânărul, originar din Gura Teghii, se căsătorise în 2018.

Miercuri seara, Nicu și prietenul său, Bogdan Buzea, 41 e ani, se întorceau din Germania, de unde cumpăraseră câteva autoturisme. Pe drum, s-au lovit de o problemă tehincă. Încercând să remedieze avaria, cei doi au oprit pe banda de urgență a autostrăzii A1, între Deva şi Ilia.

Nu au apucat să reacționeze în momentul în care autotrenul condus de un arădean în vârstă de 28 de ani a scăpat de sub control și i-a lovit din plin, omorându-i pe loc

„Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda întâi, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto (ambii din judeţul Buzău), au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa. Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara, la momentul producerii accidentului.

Înjunghiat și aruncat în stradă, în Italia! Agonizând, s-a târât până la spital, unde a spus o poveste cusută cu ață alb... Un nou blocaj la metrou! Se circulă pe un singur sens...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x