Antena Căutare

Boldea, dat in urmarire internationala

Deputatul Mihail Boldea a fost dat vineri in urmarire internationala, dupa ce a parasit Romania cu destinatia Turcia.

Deputatul Mihail Boldea, pe numele caruia s-a emis un mandat de arestare in lipsa, a fost dat vineri in urmarire internationala. Cererea a fost facuta de DIICOT. Daca este localizat, Mihail Boldea poate fi retinut. Profilul lui Boldea a aparut si pe site-ul Politiei Romane la rubrica "Persoane Urmarite".

Procurorul general Codruta Kövesi a declarat ieri ca Mihail Boldea a plecat legal din tara si ca are informatii despre locul unde se afla in acest moment deputatul. Tatal si fratele deputatului sunt cercetati in libertate. Tot ieri, Kovesi a dispus verificari la DIICOT in legatura cu cercetarile efectuate in cazul deputatului Mihail Boldea.

Deputatul a parasit Romania la data de 17 martie, prin vama Giurgiu. A ajuns in Istanbul de unde s-a imbarcat intr-un avion a carui destinatie ramane, deocamdata, necunoscuta.

In absenta lui Mihai Boldea, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala si impotriva fratelui mai mic si a tatalui deputatului, cercetati pentru complicitate.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Falticeni: Bloc cutremurat de o explozie, din cauza unei butelii defecte... Romanii, entuziasti fata de locul de munca intr-un studiu realizat printre 16 tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x