Antena Căutare

Boldea: Sunt in Congo. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu

"Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu", este declaratia soc a lui Mihail Boldea pentru ziarul Gandul, dupa ce de mai multe zile deputatul este cautat de politisti si a fost dat in urmarire internationala.

UPDATE! Mihail Boldea da interviuri din Congo: Vin saptamana viitoare
Mihail Boldea a declarat ca a intrat pe internet si a vazut declaratiile lui Basescu si spune ca nu e nevoie sa fie cautat pentru ca se va intoarce. In plus acesta a mai subliniat faptul ca plecarea sa a fost una programata dinainte de urmarirea penala.

"Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo. Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu", a precizat acesta.

Informatia data chiar de fostul deputat PDL, cum ca ar fi in Congo, este pusa sub semnul intrebarii de prefixul numarului de telefon de pe care a fost facut apelul, scrie Mediafax. Prefixul numarului de pe care a sunat Boldea este 0254, prefixul statului Kenya. Prefixul pentru statul Congo Brazzaville este insa 0242.

"Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului ca plec si mi-a zis pleaca. M-au mai chemat si pe 23 decembrie, si pe 24 am plecat la schi. [...] Am doar hainele de safari. Am aflat de dosar, vin acasa. O sa vin ca sa nu spuna ca l-au gasit pe Boldea"

Nu se poate asa ceva. Ce fac familiei mele... Tatalui meu, fratelui meu. Este un circ. In dosar nu exista niciun prejudiciu"

"O magarie, facuta de Roberta si de Buda. Trebuiau cinci zile, sa ma cheme si pe mine (la comisia juridica-n.r.) Este un circ tot dosarul asta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se intampla. Nu se poate asa ceva. Hotararile judecatoresti bune, nu conteaza ca un judecator le-a analizat"

Mihail Boldea da interviuri din Congo: Vin saptamana viitoare... Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x