Antena Căutare

Bolnavii care ajung la Spitalul de Psihiatrie din Borşa sunt internaţi într-o clădire cu găuri în tavan și mizerie de nedescris

Imagini greu de descris în cuvinte au fost surpinse la Spitalul de Psihiatrie din Borşa. Sute pe oameni sunt internaţi într-o clădire care stă să cadă. De cinci ani, autorităţile locale promit că pacienţii vor fi mutaţi într-o clădire nouă. Va fi dată în funcţiune peste două luni.

Imagini greu de descris în cuvinte au fost surpinse la Spitalul de Psihiatrie din Borşa. Sute pe oameni sunt internaţi într-o clădire care stă să cadă. De cinci ani, autorităţile locale promit că pacienţii vor fi mutaţi într-o clădire nouă.

Aceasta fi dată în funcţiune peste două luni, spune edilul. Până atunci, atât angajaţii cât şi bolnavii suportă mizeria şi găurile care au apărut atât în pardoseală cât şi în tavan.

O unitate medicală în pragul prăbuşirii, aşa arată Spitalul de Psihiatrie din Borşa. Cei 115 pacienţi internaţi aici sunt înghesuiţi în saloane. Bolnavii stau între pereţi scoroţiţi, iar în unele încăperi există găuri în tavan.

Imaginile sunt prezentate de către parlamentarul Emanuel Ungureanu drept „un infern al mizeriei cu neputință de descris în cuvinte". Minsitrul Sănătăţii le-a vizionat îngrozită.

La Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri situaţia este mult mai gravă. Sindicaliştii spun că 410 pacienţi sunt internaţi deşi unitatea are doar 240 de paturi. Printre pacienţi sunt şi criminali fără discernământ.

România are o lege pentru a spune "Stop Live-urilor pe Facebook la volan". Noile reguli se vor aplica din octo... Tânărul care și-a dat foc în mașină, la Constanța, a murit la spital. Adrian Lipan a lăsat un mesaj video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x