Antena Căutare

Ultimă oră! Bombă biologică în România! A fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență!

O adevărată bombă biologică pentru litoralul românesc a fost creată în nava scufundată în care au rămas captive mai multe oi. Ministrul Agriculturii este în continuare de negăsit, în ciuda tragediei din portul Midia Năvodari.

Ultimă oră! Bombă biologică în România! A fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență!
Ilustrație.

Între timp, au fost reluate operaţiunile de salvare a animalelor rămase în viaţă şi readucerea navei pe linia de plutire.

Peste 14.000 de oi s-au scufundat, cel mai probabil din cauza neglijenţei umane. Primele date arată că vaporul a fost încărcat mai mult decât era stabilit, animalele fiind îngrămădite pe una dintre părţile navei.

Nava care transporta 14.000 de oi s-a înclinat la scurt timp după ce a părăsit portul Midia cu destinația Libia. Unul dintre marinari a căzut peste bord. Membrii echipajului au emis un semnal SOS, iar autoritățile portuare au apelat dispeceratul unic de urgență.

La nivelul județului a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, după ce autoritățile sanitar veterinare au tras un grav semnal de alarmă: dacă animalele moarte intră în descompunere, ele reprezintă o adevărată bombă biologică pentru Litoral.

Un profesor a fost gonit de către părinți și elevi în Bistrița. Bărbatul a fost condamnat la patru luni de închisoare du... Ultimă oră! Incendiu în Centrul Vechi din București - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x