Bombă în cazul Caracal! Dincă și-a schimbat din nou declarațiile! Ceea ce susține acum este halucinant! Tonel Pop: „E nevoie de psiholog!”

 

Gheorghe Dincă a aruncat o „bombă” în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, prezent la audieri, susține că bărbatul își bate joc de procurori și încearcă să îi inducă în eroare, iar în desfășurarea anchetei este nevoie de un psiholog.

Pe de altă parte, familia Alexandrei Măceşanu cere extinderea expertizei făcute de IML asupra oaselor găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă susţine că a ars corpul adolescentei.

Dacă la început Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele, spunând că e vorba despre Alexandra și Luiza, acum bărbatul nu o mai recunoaște acum pe Luiza. Descrierea lui nu corespunde cu cea a adolescentei de 18 ani, ceea ce indică faptul că este posibil să existe o a treia victimă. 

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că este nevoie de psiholog în urma audierilor lui Dincă. 

Inculpatul a fost audiat multe zile la IGPR, avocații au mers azi la DIICOT să studieze anumite părți din dosar, i s-a făcut analiză comportamentală lui Gheorghe Dincă și urmează și expertiza care arată dacă acesta a avut sau nu discernământ atunci când a comis presupusele crime. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI