Antena Căutare

Borbely: "Romanii nu au sanse sa isi recupereze taxa auto in instanta"

Cei care vor sa dea statul in judecata pentru taxa de inmatriculare au sanse mici sa castige. Ministrul mediului, Laszlo Borbely spune ca odata cu modificarea legislatiei, avocatul general va comunica CSM sa ia act de schimbari si sa indrume magistratii sa judece unitar. Noul act normativ merge pe principiul poluatorul trebuie sa plateasca.


Borbely a declarat acest lucru dupa ce un jurnalist i-a atras atentia ca o masina romaneasca de 30 de ani, pentru care nu s-a platit vreo taxa de prima inmatriculare, polueaza mai mult decat o masina veche de 12 ani, inmatriculata in spatiul european.

"Nicio problema, asta depinde de politica de taxe a fiecarui stat, bine ca ati ridicat aceasta problema. Vom analiza si este in analiza, dar pentru anul viitor, sa vedem, sa introducem o taxa generala. Este o alta politica. Aceasta este politica taxei de prima inmatriculare. Nu suntem singurul stat care face acest tip de politica si taxa si nu contravine directivei Uniunii Europene. In ceea ce priveste politica de taxe, o putem discuta, asa este", a spus Borbely.

sursa:Antena3

Piatra Neamt: Urmarit general de 10 ani, realizator de emisunii la TV... Iasi: fetita bolnava, umilita de invatatorul sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x