Antena Căutare

Botez cu bătaie, în Târgoviște! Motivul uluitor pentru care petrecerea s-a transformat într-o încăierare! Video

Un botez cu bătaie a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Târgoviște. După ce lăutarii au dat tonul, petrecăreții s-au transformat în bătăuși.

Botez cu bătaie, în Târgoviște! Motivul uluitor pentru care petrecerea s-a transformat într-o încăierare! Video Galerie
Botez cu bătaie, în Târgoviște!

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie atunci când lăutarii au început să primească dedicaţii din partea invitaţilor.

Conflictula pornit de la melodiile „comandate”. Mai mulți tineri, rude între ei, s-au luat la bătaie, la un restaurant din Târgovişte. Doi dintre bătăuși au ajuns la spital, iar alţi cinci în arestul Poliţiei.

„În timp ce se aflau în incinta unui local din Târgovişte, între bănuiţi a avut loc un conflict verbal spontan, pe fondul unor dedicaţii muzicale. Ulterior, aceştia au ieşit din restaurant şi s-au agresat reciproc”, a transmis Poliţia Dâmboviţa, potrivit adevarul.ro.

Doi dintre scandalagii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu toţii sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Bărbații au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri și dispunerea de măsuri preventive.

Amenzi de până la 2.900 de lei pentru șoferii prinși că aruncă chiștoace de țigări pe geam, în trafic. Polițiștii au opr... Coronavirusul, de neoprit în Europa. Cinci pacienți au murit în mai puțin de 24 de ore, în Italia, iar numărul persoanel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x