Antena Căutare

Botez de coșmar! Preot, de necontrolat, în momentul în care bagă un bebeluș în cristelniță. Părinții priveau înmărmuriți: "Dacă îl lovea pe copil și rămânea fără suflare"

Un clip video cu un preot, care botează un copil, a reuşit să devină viral pe internet, după ce oamenii au rămas stupefiaţi. Modul în care faţă bisericească alege să scufunde bebeluşul în cristelniţă a trezit controverse.

Un clip video cu un preot, care botează un copil, a reuşit să devină viral pe internet, după ce oamenii au rămas stupefiaţi. Modul în care faţă bisericească alege să scufunde bebeluşul în cristelniţă a trezit controverse.

"Distribuiți să-l vadă o lume întreagă! Voi v-ați ”botezat” copiii în aşa hal? Doamne fereşte ,dacă îl lovea pe copil și rămânea fără suflare ...nu te gândeai? Ce părere aveți oamenii buni de acest preot?", a scris un internaut.

Preotul prinde copilaşul de mâini şi îl avarla ca pe un prosop în apă. Nimeni nu zice nimic, însă momentul este unul greu de privit.

Se câștigă ca pe vremuri! Sute de locuri de muncă pentru români, în străinătate: Câți bani ia un frizer în Austria sau u... La un pas de tragedie! Un obiect metalic apărut de niciunde a străpuns parbrizul unei mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x