Antena Căutare

Botosani: O eleva de 13 ani ar fi fost batuta de profesorul de matematica

Acuzatii grave intr-o scoala din Botosani. O eleva de doar 13 ani a ajuns la dispensar dupa ce profesorul de matematica ar fi palmuit-o pentru ca nu a stiut rezolvarea unei probleme. Fetitei i-ar fi sarit cercelul din ureche in urma loviturii, iar obrajii ei sunt si acum plini de urme. Profesorul recunoaste ca s-a enervat, dar nicidecum ca ar fi lovit-o.

Cu zgarieturi pe fata, dureri de cap si ureche, fetita de 13 ani a plecat direct de la scoala spre dispensar, insotita de o colega. Acolo s-a intalnit cu bunica ei.

I-a povestit ca profesorul de matematica s-ar fi enervat dupa ce doi colegi de-ai ei au fost scosi la tabla si n-au stiut rezolvarea unei probleme. Ea a stiut dar la a treia problema, s-a impotmolit. Atunci profesorul a izbucnit. Ar fi tras-o de obraji si ar fi plesnit-o peste fata.

“Intai i-a tras cu palmele si i-a picat cercelul din ureche”, povesteste bunica.

Profesorul spune insa ca nu a fost chiar asa. S-a enervat dar nu a palmuit-o pe eleva. “Am prins-o de obraji si am zgaltait-o un pic si i-am spus: ‘Mai, fato, trezeste-te!’ De aici a inceput alt scandal. N-au fost loviri, n-au fost alte probleme. Regret, nici atat nu trebuia sa-I fac, nu trebuia s-o prind nici de obraji”, spune Constantin Morarasu, profesorul de matematica.

Conducerea scolii a inceput o ancheta. La fel au facut si cei de la Protectia Copilului, dar si politia.

“Indiferent de context, de imprejurari, un astfel de gest este incalificabil pentru ca o froma de abuz asupra copilului, fie fizic sau emotional, reprezinta o trauma pentru copil”, a declarat in reprezentant de la Protectia Copilului.

Daca va fi gasit vinovat, profesorul ar putea fi exclus din invatamant.

Au murit doi romani infectati cu virusul gripei porcine... Campina: Un politist a fost gasit mort de sotia sa. Se pare ca barbatul s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x