Antena Căutare

Botosani: O tanara si-a imbolnavit iubitul cu virusul HIV, in mod constient

Si-a imbolnavit iubitul cu virusul HIV iar acum risca sa faca doi ani si jumatate de inchisoare. Este povestea incredibila a unei tinere din Botosani care si-a infectat prietenul, in mod constient. Femeia nu i-a spus ca este seropozitiva. Secretul ar putea s-o coste libertatea.

O poveste de dragoste cu final neasteptat. Cei doi tineri s-au cunoscut la o petrecere.

“Nu mi-a spus ceea ce are timp de sase luni. Dupa sase luni eu am inceput sa ma simt rau si m-am dus sa-mi fac o serie de analize”, povesteste victima. Rezultatul l-a lasat perplex. Avea HIV.

“Ea mi-a relatat ca la incepul relatiei ea a sustinut ca, ma rog, actul sexual sa fie protejat. Partenerul ei nu a dorit acest lucru, spunand ca indiferent ce ar fi vor trai si vor muri impreuna”, spune Carmen Alexa, presedintele Asociatiei Tereza din Botosani.

Numai ca tanarul habar nu avea ca fata este purtatoarea virusului HIV, inca din anul 2000.

Tanarul care s-a trezit seropozitiv peste noapte a dat-o in judecata pe fosta iubita. Procesul a inceput in noiembrie a anului trecut. La proces fata a regretat ca n-a spus adevarul.

“Mi-a distrus viata si orice greseala se pedepseste. In fata instantei a zis, ca dadea bine. Dar nu-i pare rau. Va asigur de asta”, spune tanarul, victima unei povesti incredibile.

Magistratii Judecatoriei Botosani au condamnat-o pe tanara la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva iar tanara este cercetata, pana la un verdict final, in libertate.

Hotii din "Jaful secolului", denuntati de o amanta geloasa... Galati: Oamenii cartita, platiti sa branseze ilegal proprietarii, la conductele cu apa calda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x