Antena Căutare

S-a spânzurat în spital, unde era internat cu simptome de Covid-19

Un bărbat din Botoșani, suspectat de infectare cu virusul Covid-19, s-a sinucis în Spitalul Județean de Urgență "Mavromati", unde era internat.

S-a spânzurat în spital, unde era internat cu simptome de Covid-19
S-a spânzurat în spital, unde era internat cu simptome de Covid


Bărbatul în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat în toaleta salonului în care era internat, iar cadrele medicale au alertat Poliţia prin 112, conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, scrie Agerpres.

După Paște va crește foarte mult numărul de cazuri în România! Medic: "Respectarea măsurilor, mai importantă ca niciodată

"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca atât rezultatele cercetărilor, cât şi concluziile medico-legale să stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului şi cauza decesului", a afirmat reprezentantul IPJ Botoşani.

În momentul în care a recurs la gestul suicidal, bărbatul era singur în salon.

După Paște va crește foarte mult numărul de cazuri în România! Medic: "Respectarea măsurilor, mai importantă ca ni... Un botoșănean suspect de coronavirus și-a pus capăt zilelor în toaleta spitalului în care era internat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x