Căutare Live

Botoşani: Trei eleve au fost amendate de poliţişti după ce s-au bătut într-o instituţie de învăţământ

Trei eleve de 15 ani au fost amendate cu câte 500 de lei, de către poliţiştii botoşăneni, după ce s-au bătut în interiorul unei instituţii de învăţământ, scena fiind filmată şi postată pe reţele sociale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 2 martie, Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de directorul unei instituţii de învăţământ din localitate cu privire la faptul că în incinta acesteia a avut loc o altercaţie. “Din cercetările efectuate s-a stabilit că trei eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. Pe filmarea apărută pe reţelele sociale se observă cum două eleve încep să o împingă pe a treia, dar apoi rămân doar două fete care se lovesc şi se trag de păr, ele fiind despărţite apoi de către colegii care asistau la scenă.

Sursa : news.ro

Mai multe persoane şi o firmă au fost acuzate de procurori pentru deversarea ilegală a sute de tone de deşeuri. Video... Înscriere clasa pregătitoare: Părinții pot depune cererile. Care sunt pașii de urmat...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x