Căutare Live

Bradul de Craciun se poate transforma foarte usor intr-o torta: Reguli pentru evitarea incendiilor

Instalatiile electrice pentru bradul de Craciun defecte reprezinta una dintre cauzele importante ale incendiilor din perioada de iarna. Astfel de produse periculoase exista pe aproape fiecare taraba din piete.

Daca instalatia din pom este defecta, o lasati in functiune si uitati de ea, se poate produce un incendiu. In piete, instalatiile electrice au fost scoase deja la vanzare.

Cei de la Protectia Consumatorului spun ca instalatiile de lumini pentru brad ar trebui cumparate doar din magazine de specialitate. Instructiunile de utilizare in limba romana sunt utile, iar bonul fiscal ne ajuta daca vrem sa facem o reclamatie.

Pentru pompieri, decembrie nu e luna cadourilor. Este momentul incendiilor pornite de la instalatii electrice impovizate. Din acest motiv, un set de reguli trebuie respectate cu sfintenie.

- nu aprindeti artificii sau lumanari in brad; chiar daca este natural sau artificial, se poate aprinde la fel de usor.
- nu lasati bradul in apropierea unor surse de caldura
- nu utilizati decoratiuni pentru ornamentarea bradului cu defectiuni si improvizatii!
- cel mai important, nu lasati instalatiile de lumini in functiunie atunci cand plecati de-acasa

Reportaj cu camera ascunsa: Pietele sunt pline de cadouri contrafacute... Capitala se imbraca de sarbatoare! Luminitele de Craciun vor fi aprinse astazi, la ora 19.00...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri