Antena Căutare

Brăila: Bărbat căutat de o echipă de scafandri după ce s-a înecat într-un canal de desecare

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 57 de ani, s-a înecat într-un canal de desecare între localitățile Movila Miresii şi Ţepeş Vodă. Acesta este căutat de o echipă de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 57 de ani, s-a înecat într-un canal de desecare între localitățile Movila Miresii şi Ţepeş Vodă. Acesta este căutat de o echipă de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Bărbatul se afla la scaldat în momentul producerii tragediei, în momentul în care acesta nu a mai ieșit la suprafața un localnic a sunat la numărul de urgență, 112.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de la ISU, o ambulanţă a SAJ, o echipă de la IPJ şi o barcă de la Detaşamentul de Pompieri Brăila, care cercetează zona în vederea găsirii bărbatului.

Turiştii rătăciţi în Făgăraş au fost găsiţi cu ajutorul unui elicopter SMURD. Nimeni nu are probleme medicale... Cum este afectat copilul de violenţa părinţilor! Un copil care este învățat să facă lucruri din frică va deveni în viito...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x