Antena Căutare

Brăila, orașul vindecărilor. Oamenii testați pentru Covid-19, pleacă sănătoși tun, unul după altul

Personalul medical din Brăila are o eficiență aproape maximă în lupta cu noul coronavirus. Pacienții care intră pe mâinile medicilor reușesc să scape cu viață! Trei persoane internate la Spitalul de Urgenţă din Brăila au fost declarate vindecate şi externate zilele trecute.

Brăila, orașul vindecărilor. Oamenii testați pentru Covid-19, pleacă sănătoși tun, unul după altul
Brăila, orașul vindecărilor. Oamenii testați pentru Covid-19, pleacă sănătoși tun, unul după altul

Potrivit adevărul.ro, din cele 15 cazuri confirmate de COVID-19, şase persoane au fost declarate vindecate şi externate din Spitalul de Urgenţă din Brăila. Iar ultimele trei persoane vindecate au fost externate pe 12 şi 13 aprilie.

Internate au mai rămas opt persoane, în timp ce o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila este tratată la domiciliu.

Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 şi vindecate în judeţul Brăila a ajuns la şase.

Vă reamintim că în România bilanțul deceselor din cauza coronavirusului a crescut, luni, la 318, iar numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a trecut de 6.000.

UPDATE luni 13 aprilie, ora 12:51: Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 6633, după ce au fost confirmate alte 333. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate.

Urmărește bilanțul deceselor ----------------------> Ultima oră! Alte 333 de cazuri noi de coronavirus în România! Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 6633

Măsuri lăudabile pentru călătoriile cu trenul: vagoane suplimentare, locurile se dau distanțate, biletele nu vor mai fi atinse de către personal

„Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”. Un primar, apel disperat! Cum riscă o comună din România să devină focar de COVID-19!

Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienți cu COVID-19! „Inițial, am crezut că e doar în capul meu!”

Măsuri lăudabile pentru călătoriile cu trenul: vagoane suplimentare, locurile se dau distanțate, biletele nu vor mai fi ... Țările din Europa care renunță la măsurile stricte începând cu Săptămâna Mare. Spania și Italia sunt pe primele locuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x