Antena Căutare

Brand național dornic de colaborare

Clinica stomatologică Life Dental Spa a ajuns la inima pacienților grație rezultatelor uimitoare obținute în urma tratamentelor laser realizate de către echipa de medici profesioniști #LifeDentisti.

Brand național dornic de colaborare
Brand național dornic de colaborare
Life Dental Spa este numele brand-ului național sub care lucrează echipa de #LifeDentisti, aceștia realizând tratamente stomatologice cu ajutorul laserului dentar
instrument minim-invaziv, inovator și ușor de suportat de către pacient în timpul manoperelor stomatologice.

Laserul dentar folosește raze luminoase cu diferite lungimi de undă pentru a acționa la nivelul:

  • Mucoasei gingivale în cadrul manoperelor chirurgicale sau parodontale (putându-se realiza tratamentul gingivitei sau al parodontozei cu laserul dentar)
  • Smalțului dentar și dentinei în cadrul odontoterapiei (tratamentul cariilor dentare)
  • Osului alveolar în cadrul intervențiilor chirurgicale (de exemplu, adiție de os utilizând grefă de os artificial)

Laserul stomatologic aduce multiple avantaje atât pacienților, cât și medicilor specialiști. Limitând posibilitatea contaminării și acționând doar acolo unde este necesar (laserul dentar nu este activ pe țesuturile sănătoase din jur), acest instrument poate fi folosit în siguranță și în cazul copiilor sau al femeilor însărcinate!

În clinica stomatologică Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, medic fondator și administrator al firmei SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, sub care activează brand-ul stomatologic, promovează cu succes utilizarea laserului dentar, în detrimentul instrumentarului clasic, invaziv și inconfortabil!

Terapia minim-invazivă a laserului dentar a dus la creșterea semnificativă a cifrei de afaceri înregistrată de către SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, aceasta înregistrând, în 2019, aproximativ 1.200.00 de euro cu ajutorul a doar 3 unit-uri dentare!

Pacienții au uitat de durerea dentară

Un număr impresionant de pacienți care au ales clinica stomatologică Life Dental Spa au mărturisit că obișnuiau să amâne prea mult tratamentul stomatologic de teama durerii din timpul ședințelor cu medicul specialist. Laserul stomatologic a fost elementul principal care i-a convins, acest lucru contribuind masiv la succesul brand-ului național Life Dental Spa.

În ceea ce privește colaborarea, conducerea clinicii este în căutarea de antreprenori pasionați și dornici de evoluție tehnologică și de bunăstare financiară. Obținerea francizei Life Dental Spa presupune:

  • Implementarea unui marketing specializat, riguros, realizat cu ajutorul emisiunilor TV, a articolelor SEO postate pe blog și a postărilor din social media
  • Training profesional oferit de însăși dr. Cristina Obreja pentru viitoarea echipă de medici, în scopul perfecționării practicii stomatologice cu ajutorul laserului dentar (tratamente, protocoale de lucru, folosirea laserului dentar în siguranță)
  • Software personalizat pentru organizarea personalului administrativ, a programărilor, precum și a cheltuielilor și a profitului
  • Creșterea cifrei de afaceri cu aproximativ 400.000 de euro per unit dentar, ăbținut de-a lungul unui an de zile
  • Creșterea profitabilității firmei cu aproximativ 20%

Life Dental Spa a devenit un brand național, grație unei foarte bune organizări interne, a marketing-ului personalizat și a profesionalismului de care întreaga echipă medicală de #LifeDentisti a dat dovadă.

Materialele moderne, biocompatibile, comunicarea medic-pacient foarte deschisă și detaliată, precum și folosirea ultratehnologiei de ultimă generație, toate au contribuit la succesul înregistrat de brand-ul firmei SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL!

Alege colaborarea cu Life Dental Spa și beneficiază de avantajele unui brand național!

A făcut live, pe Facebook, în timp ce era arestat de polițiști! „E pandemie, băieți! Trebuie să purtați mască!” - VIDEO... Încă un medic a murit în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul avea 57 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x