Antena Căutare

Braşov - Cinci percheziţii imobiliare şi două mandate de aducere într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei

Cinci percheziţii imobiliare au loc miercuri dimineaţă, în Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei. De asemenea, două persoane urmează să fie duse la audieri.

”În data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov -Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiriii infracţiunilor de ”evaziune fiscală” şi ” delapidare”. Din cercetări, a reieşit faptul că o societate comercială a înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate, în scopul diminuării bazei impozabile”, anunţă IPJ Braşov.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 4.300.000 lei.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor vor fi ridicate documente.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, beneficiază de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic Braşov, luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova..

Sursa : news.ro

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat. Acesta este acuzat că a aucis trei oameni cu substanțe extre... O tânără de 25 de ani a murit subit, după ce s-a întors de la medic. Familia dă vina pe doctor: ”I-a prescris un medicam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x