Antena Căutare

Braşov: Doi bărbaţi acuzaţi de înşelăciune, arestaţi pentru 30 de zile

Curtea de Apel Braşov a dispus, marţi, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de doi bărbaţi, în vârstă de 36 ani, respectiv 42 ani, din municipiul Bucureşti şi din Târgu-Jiu, suspectaţi de înşelăciune.

Doi bărbaţi suspectaţi că fac parte dintr-o grupare care a determinat reprezentanţii a 44 de comune din judeţele Braşov şi Sibiu să semneze contracte fictive pentru furnizarea unor servicii au fost arestaţi, fiind acuzaţi de înşelăciune. Prejudiciul creat unităţilor administrativ teritoriale este de 452.000 de lei.

Curtea de Apel Braşov a dispus, marţi, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de doi bărbaţi, în vârstă de 36 ani, respectiv 42 ani, din municipiul Bucureşti şi din Târgu-Jiu, suspectaţi de înşelăciune.

Potrivit IPJ Braşov, în perioada 29.10.2015 – 18.11.2015, membrii unui grup infracţional organizat, format din 7 persoane fizice şi 3 persoane juridice, au acţionat în 44 de unităţi administrativ teritoriale comunale situate pe raza judeţelor Braşov şi Sibiu.

”Astfel, membrii grupului, folosind mijloace frauduloase, ar fi determinat şi indus în eroare reprezentanţii autorităţilor locale, în vederea obţinerii semnăturilor şi ştampilelor pe unele înscrisuri, care în fapt reprezentau contracte de furnizare servicii fictive, ce creau obligaţii financiare şi care aveau drept consecinţă prejudicierea bugetelor instituţiilor locale cu suma de aproximativ 452.000 lei”, a transmis IPJ Braşov.

Alţi trei bărbaţi au fost plasaţi sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi ţara.

Sursa : news.ro

Admitere ASE 2019. Cu ce medie se intră și care sunt condițiile de admitere... 40 de persoane au fost implicate într-un accident rutier, în județul Timiş. Cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri med...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x