Braşov: Opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, fiind deschis dosar penal pentru tentativă la omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, în urma căruia şase oameni au necesitat îngrijiri medicale, dar audierile continuă, fiind deschis dosar penal pentru "tentativă la omor", "încăierare" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice".

”Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, 8 persoane au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna”, anunţă IPJ Braşov. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "tentativă la omor", "încăierare" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Se efectuează cercetări şi audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfăşurare. Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, la Săcele, unde a izbucnit un conflict, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

Sursa : news.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri