Căutare Live

Opt oameni au fost răniţi la pensiune din Fundata, după ce o scară de lemn s-a rupt

Potrivit ISU Braşov, opt turişti au fost răniţi, marţi, după ce au căzut de la aproximativ trei metri înălţime. Accidentul s-a produs la o pensiune din Fundata, unde o scară de lemn s-a rupt.

Opt persoane au fost rănite, marţi, după ce scara de lemn a unei pensiuni din Fundata, judeţul Braşov, s-a rupt. Oamenii au căzut de la aproximativ trei metri înălţime, sunt conştienţi, dar acuză diferite traumatisme.

Potrivit ISU Braşov, opt turişti au fost răniţi, marţi, după ce au căzut de la aproximativ trei metri înălţime.

Accidentul s-a produs la o pensiune din Fundata, unde o scară de lemn s-a rupt.

”Opt victime conştiente, două acuză dureri la coloană şi membrele inferioare, iar şase au diverse escoriaţii şi dureri ale membrelor”, a transmis ISU Braşov.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurprile în care s-a produs accidentul, dar autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Sursa : news.ro

Guvernul a anunțat că va ajuta la refacerea Mănăstirii Râmeţ, grav afectată de un incendiu... Mii de oameni au părăsit plajele litoralului românesc! Fenomenul care a băgat turiștii în sperieți: „Nu mai vrem să rămâ...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri