Antena Căutare

Braşov: Şase copii şi un adult, la spital după ce s-au intoxicat cu ciuperci pe care le-au cules din pădure

Şase copii cu vârste între 4 şi 12 ani şi un adult, asistent social al unei fundaţii, care se aflau la o cabană din staţiunea Bran, judeţul Braşov, au ajuns la spital, marţi, după ce s-au intoxicat cu ciuperci pe care le-au cules din pădure şi le-au gătit.

Poliţia Staţiunii Bran a fost sesizată, printr-un apel la 112, despre faptul că mai multe persoane acuză stări de rău şi solicită asistenţă medicală.

”Din cercetări a rezultat faptul că 6 minori, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundaţii, în timp ce se aflau la o cabană, care aparţine fundaţiei, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure şi ulterior le-au gătit”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Braşov.

Aceste persoane au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursa : news.ro

Trei morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de tren. Cum s-a petrecut tragedia: ”A bătut soarele în semafor... Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o reţea de senzori pentru măsurarea calităţii aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x