Antena Căutare

Brasov: Un paramedic de la SMURD s-a spanzurat

Un paramedic de la SMURD Brasov a fost gasit spanzurat, aseara, in balconul locuintei sale, fara a lasa niciun bilet prin care sa-si justifice gestul. Barbatul, in varsta de 38 de ani, care avea o fetita de sase ani, s-a spanzurat de clanta ferestrei de la balcon si a fost gasit de catre sotia sa, duminica, in jurul orei 17:30, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Liviu Naghi.

Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si justifice gestul, potrivit Mediafax. El se angajase la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov in anul 2006, iar din 2008 lucra ca paramedic la SMURD.

"Era un baiat linistit care nu crea probleme si a primit calificativ de «foarte bine» la testari. Nu s-a plans niciodata ca ar avea probleme financiare si el nu se afla printre cei vizati de restructurari", a spus Ciprian Sfreja, purtator de cuvant al ISU Brasov.

Sursa: Jurnalul National

Michael Jackson si Tupac Shakur, "inviati" de o revista W... O femeie a fost decapitata dupa ce s-a intins pe sine in fata trenului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x