Antena Căutare

Bratarile "Nelson Mandela 46-664" au fost lansate si in Romania

Bratarile "Nelson Mandela 46-664" au fost lansate si in Romania. Scopul este unul nobil: toate fondurile obtinute din vanzarea lor vor fi folosite pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de SIDA. Printre ambasadorii proiectului se numara si Andreea Marin, Adina Buzatu sau Florin Piersic.

Fundatia Nelson Mandela este recunsocuta in lume pentru actele sale de cariate. Nu putine sunt numele care au dat o mana de ajutor. In Statele Unite de exemplu, presedintele Obama este unul dintre ambsadori. Lui i s-au alaturat Bono, Adelle sau Robert De Niro.

“Interesul nostru este sa strangem cat mai multe personalitati pentrui ca atunci, cauza acestei fundatii isi va atinge scopul si se vor strange bani suficienti pentru a ajuta copii”, a declarat Adina Buzatu.

Bratarile sunt din aur, argint sau cupru negru si nu intamplator poarta numarul 46-664: “Este vorba de cifra pe care Nelson Mandela a purtat-o in inchisoare. Dansul si-a donat absoult toti banii acestei fundatii, sustin aceasta cauza de ani foarte buni”, a mai precizat stilista.

Adina Buzatu va vinde in exclusivitate in magazinele ei aceste bratari: “O bratara de cupru costa 195 de RON. Atat timp cat de gandesti ca faci un astfel de cadou cuiva si facand un astfel de cadou ii daruiesti si altcuiva poate putin mai multa viata decat ar fi avut in mod normal”.

“Cumparandu-le faceti un gest frumos si in acelasi un cadou frumos cuiva pe care il iubiti sau va faceti un cadou voua insiva”, a spus Andreea Marin. Vedeta a declarat ca proiectul nu-i va afecta si mai tare viata personal: “Nu are o influenta viata personala in viata mea profesionala. Mergem mai departe cu zambetul pe buze si mana in mana suntem o echipa”.

Andreea spune ca divortul de Stefan Banica nu a speriat-o si ca mai crede in dragoste. Cat despre barbatul prefect: “Nu l-am gasit! Nu stiu daca exista”.

Cel putin 50 de oameni au ajuns la spitalul din Botosani dupa ce au alunecat pe gheata... Un taximetrist, injunghiat pentru ca a refuzat sa le puna manele unor clienti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x