Antena Căutare

Brazi de Crăciun, la preț de chilipir! Comercianții vând pomii și pe 10 lei

Comercianţii de brazi din Iaşi nu vor să mai repete greşeala pe care au făcut-o anul trecut! Aşa că, de teamă să nu rămână cu pomii nevânduţi, nu doar că au redus masiv preţurile, dar sunt dispuşi să negocieze oricât cu clientul.

Comercianţii de brazi din Iaşi nu vor să mai repete greşeala pe care au făcut-o anul trecut! Aşa că, de teamă să nu rămână cu pomii nevânduţi, nu doar că au redus masiv preţurile, dar sunt dispuşi să negocieze oricât cu clientul. Cu toate acestea, oamenii nu se înghesuie să-şi ia brad. Aşteaptă până în ultima clipă, ca să-şi ia pomii la preţuri derizorii.

Cu negocieri, așa începe vânzarea fiecărui brad în piețele ieșene. Deşi, spun comercianţii, preţul este deja redus faţă de acum un an.

Dacă anul trecut, pentru un brad am fi plătit poate chiar şi 200 de lei, anul acesta vom scoate din buzunar mai puţin de 100. Acesta, de exemplu, costă doar 80 de lei.

Ciprian vinde brazi de peste 10 ani. Pentru anul acesta are la vânzare 300 de bucăţi. Ca să nu rămână cu ei a apelat şi el la reduceri. Sunt mult mai ieftini ca anul trecut, iar asta nu se întâmplă doar în Iași, ci în toate piețele din țară.

Cel mai probabil, până la Crăciun, spun vânzătorii, preţurile vor scădea și mai mult, astfel că brazii ceva mai scunzi și mai puțini deși vor ajunge să coste 10 lei.

Masa de Crăciun. Rețetă salată de boeuf ca la mama acasă... Declarație șocantă a Ministrului Sănătății, după cazul stafilococului auriu: "Cezarienele se fac pe bandă rulantă. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x