Antena Căutare

BREAKING NEWS! Bebelușul de șase luni, împușcat de mama polițistă, a murit la spital!

Bebeluşul de șase luni, împuşcat de mama lui, o poliţistă din Târgu-Jiu, a murit la spital, după ce medicii au încerat să-l resusciteze, informează IGPR. Bebeluşul fusese transportat la spital cu leziuni în zona capului.

Bebeluşul de șase luni, împuşcat de mama lui, o poliţistă din Târgu-Jiu, a murit la spital, după ce medicii au încerat să-l resusciteze, informează IGPR. Bebeluşul fusese transportat la spital cu leziuni în zona capului.

Femeia şi-a împuşcat mortal și mama, cu arma soţului său, poliţist și el, apoi s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută de soţul femeii, care fusese plecat la cumpărături.

Potrivit presei locale, numele femeii este Adela Lăpădat, era ajutor-șef al postului de poliție Transport Feroviar Târgu Jiu și de câteva luni se afla în concediu de maternitate.

BREAKING NEWS! Bebelușul de șase luni, împușcat de mama polițistă, a murit la spital!

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al IPJ Gorj, duminică, în jurul orei 19,00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Femeia se afla în concediu de maternitate şi se pare că suferise o depresie severă, în urma naşterii.

Credit foto: gorj-domino.ro

UPDATE. Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare din 29 iulie 2018... Cutremur în România! Încă un seism a avut loc în județul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x