BREAKING NEWS. Împușcături în București!! Trecătorii, în stare de șoc. Mașini ale poliției au ajuns la locul incidentului

Mai multe persoane vor fi audiate la Secţia 7 Poliţie din Capitală, după ce un şofer a semnalat că a fost şicanat în trafic de un alt autoturism, în sectorul 2 din Bucureşti, ulterior, unul dintre ocupanţii vehiculului trăgând cu o armă în direcţia sa.

ncidentul a fot anunţat miercuri, în jurul orei 15.40, prin apel 112.

Şoferul care susţine că a fost agrestat a reclamat că a fost şicanat în trafic, pe raza sectorului 2, ulterior unul dintre ocupanţii celeilalte maşini trăgând mai multe focuri asupra autoturismului său.

Poliţiştii din Capitală au depistat autoturismul în cauză şi pe ocupanţii acestuia, fiind găsită şi o armă airsoft.

Cei implicaţi vor fi audiaţi la Secţia 7 Poliţie.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri