Antena Căutare

Bucureștenii au un nou motiv de distracție vara aceasta! Unde se găsește cea mai mare tiroliană din oraș

Veste excelentă pentru bucureștenii care au chef de distracție vara aceasta! Capitala are, începând de astăzi, o tiroliană lungă de peste 300 de metri.

Veste excelentă pentru bucureștenii care au chef de distracție vara aceasta! Capitala are, începând de astăzi, o tiroliană lungă de peste 300 de metri.

Este o construcție unicat, iar accesul va fi gratuit în primele două zile.

Cea mai mare tiroliană din București va fi inaugurată sâmbătă, în Parcul "Orășelul Copiilor", având o lungime de peste 300 de metri, a informat Primăria Sectorului 4, prin intermediul unui comunicat.

"Cea mai mare tiroliană din București este amplasată în Parcul 'Orășelul Copiilor' și are o lungime de peste 300 de metri. Construcție unicat în România, tiroliana are două posturi de plecare simultan. Plecarea se face de la o înălțime de 12 metri, iar viteza de coborâre ajunge la aproape 80 de km pe oră. În primele două zile, accesul publicului va fi gratuit. Mai mult, buna dispoziție va fi asigurată de invitați speciali precum Dan Bittman, Dan Filoti, Mugur Bolohan și membri Grupului 'Vouă'", a menționat sursa citată.

Inaugurarea are loc la ora 10,30, celor interesați promițându-li-se o "porție consistentă de adrenalină".

Nopți tropicale în București! Temperaturile vor scădea sub 30 de grade abia după ora 22:00

Primăria Sectorului 4 informa anterior că tiroliana este destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 14 și 65 de ani, fără probleme majore de sănătate.

"Punctele de plecare și de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesați, iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte standarde europene de fabricație și folosire", preciza administrația locală potrivit Agerpres.

Sâmbăta aduce noroc și surprize plăcute pentru anumite zodii! Ție ce ți-au pregătit astrele?... Cod roşu de caniculă pentru aproape jumătate de ţară. Bucureştenii au ieşit noaptea la plimbare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x